SIM-korttisuojaus

Voit lukita jokaisen laitteessa käytetyn SIM-kortin PIN-koodilla. Kun SIM-kortti on lukittu, korttiin yhdistetty tilaus on suojattu väärinkäytöksiltä, mikä tarkoittaa, että PIN-koodi on annettava aina laitteen käynnistyksen yhteydessä.

Jos annat PIN-koodin väärin liian monta kertaa, SIM-korttisi estetään. Tässä tapauksessa sinun on annettava PUK-koodi ja määritettävä sitten uusi PIN-koodi. Saat PIN- ja PUK-koodin verkko-operaattoriltasi.

SIM-kortin lukituksen määrittäminen tai käytöstä poistaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Määritä SIM-kortin lukitus.
  3. Ota SIM-kortin lukitus käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Lukitse SIM-kortti -liukusäädintä.
  4. Anna SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK. SIM-kortin lukitus on nyt käytössä. Sinua pyydetään antamaan PIN-koodi aina, kun käynnistät laitteen uudelleen.

SIM-kortin PIN-koodin vaihtaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Määritä SIM-kortin lukitus.
  3. Napauta Vaihda SIM-kortin PIN.
  4. Anna vanhan SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK.
  5. Anna uuden SIM-kortin PIN-koodi ja napauta OK.
  6. Anna uuden SIM-kortin PIN-koodi uudelleen ja napauta OK.

Estetyn SIM-kortin lukituksen poistaminen PUK-koodilla

1. Anna PUK-koodi ja napauta Icn sony text input light enter.
  2. Anna uusi PIN-koodi ja napauta Icn sony text input light enter.
  3. Anna uusi PIN-koodi uudelleen ja napauta Icn sony text input light enter.

Note

Jos anna virheellisen PUK-koodin liian monta kertaa, pyydä uusi SIM-kortti verkko-operaattoriltasi.