Näytön lukitseminen ja lukituksen avaaminen

Kun laite on päällä ja jätetty käyttämättä tietyksi aikaa, näyttö pimenee akun säästämiseksi ja lukittuu automaattisesti. Tämä lukko estää kosketusnäytön ei-toivotun käytön, kun puhelinta ei käytetä. Kun ostat laitteen, näytön peruspyyhkäisylukitus on jo määritetty siihen. Tämä tarkoittaa, että sinun on avattava näytön lukitus sipaisemalla näyttöä ylös. Voit muuttaa suojausasetuksia myöhemmin ja lisätä muunlaisia lukituksia. Lisätietoja on kohdassa Näyttölukko.

Lukitusnäyttö Sony-älypuhelimessa

Näytön aktivointi

• Paina virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.

Näytön lukitseminen

1. Kun näyttö on käytössä, paina nopeasti virtapainiketta Icn sony key and power k90.
    2. Voit myös kaksoisnapauttaa mitä tahansa aloitusnäytön tyhjää kohtaa. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön napauttamalla pitkään tyhjää kohtaa aloitusnäytössä, kunnes laite värisee, napauttamalla Icn sony homescreen settings ja napauttamalla sitten Lepotilaan kaksoisnapauttamalla -liukusäädintä.