Valokuvien näyttäminen kartalla

Paikkatietojen lisäämistä kutsutaan myös geotunnisteiden lisäämiseksi. Voit esimerkiksi tarkastella ja merkitä valokuvia kartalla ja näyttää ystävillesi ja perheellesi, missä olit valokuvaa ottaessasi. Lisätietoja on kohdassa Kuvan maantieteellisen sijainnin tallentaminen.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelinten albumin karttanäkymään
    1 Geotunnistella merkittyjen valokuvien näyttäminen maapallonäkymässä
    2 Paikan haku kartalta
    3 Näytä valikkovaihtoehdot
    4 Lähennä kaksoisnapauttamalla. Loitonna nipistämällä. Siirry kartan eri kohtaan vetämällä.
    5 Samalla paikalla paikkamerkittyjen valokuvien tai videoiden ryhmä
    6 Nämä ovat valittujen kuvien tai videoiden ryhmän pikkukuvat. Voit näyttää kohteen koko näytössä napauttamalla sitä.

Kuvan paikkamerkinnän lisääminen tai muokkaaminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä.
    2. Avaa karttanäyttö napauttamalla Icn sony key menu ja sitten Lisää geotunniste tai Muokkaa paikkamerkintää.
    3. Napauta kartalta kohtaa, johon haluat määrittää valokuvan sijainnin.
    4. Voit vaihtaa valokuvan sijaintia napauttamalla kartalta uutta sijaintia.
    5. Kun olet valmis, napauta OK.

Tip

Jos olet ottanut paikkatiedot käyttöön ja ottanut geotunnisteet käyttöön kamerassa, voit merkitä valokuvia suoraan ja tarkastella niitä myöhemmin kartalta.

Paikkamerkinnällä merkittyjen kuvien näyttäminen kartalla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Paikat.
    4. Napauta kuvaa, jonka haluat näyttää kartalla.

Tip

Jos samassa paikassa on otettu useita valokuvia, vain yksi niistä näkyy kartalla. Oikeassa ylänurkassa ilmoitetaan valokuvien kokonaismäärä, esimerkiksi Icn sony album photo group. Voit näyttää ryhmän kaikki valokuvat napauttamalla kansikuvaa ja napauttamalla sitten jotakin pikkukuvaa näytön alalaidasta.

Paikkamerkittyjen valokuvien näyttäminen maapallolla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Paikat > Icn sony earth.
    4. Napauta kuvaa, jonka haluat näyttää maapallolla.

Valokuvan geotunnisteen muuttaminen

1. Kun katselet valokuvaa albumin kartalla, kosketa valokuvaa (pitkä painallus), kunnes sen kehys muuttuu siniseksi. Napauta sitten haluamaasi kohtaa kartalla.
    2. Napauta OK.

Karttanäkymän vaihtaminen

• Kun katselet karttaa albumissa, napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Perinteinen näkymä tai Satelliittinäkymä.