Puheluiden rajoittaminen

Voit estää kaikki saapuvat tai lähtevät puhelut tai tiettyyn luokkaan kuuluvat puhelut. Jos olet saanut PIN2-koodin palveluntarjoajalta, voit myös käyttää kiinteitä valintanumeroita (FDN) rajoittamaan lähteviä puheluita. Jos tilaukseesi kuuluu vastaajapalvelu, voit lähettää kaikki tietyn yhteyshenkilön saapuvat puhelut suoraan vastaajaan. Jos haluat estää tietyn numeron, voit siirtyä Google Play™ -palveluun ja ladata tätä toimintoa tukevat sovellukset.

Note

Kaikki verkko-operaattorit eivät tue FDN-numeroita. Ota yhteyttä verkko-operaattoriin ja selvitä, tukeeko SIM-korttisi tai verkkopalvelusi tätä ominaisuutta.

Saapuvien tai lähtevien puhelujen estäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Puhelunesto ja valitse vaihtoehto.
    5. Anna salasana ja napauta Ota käyttöön.

Note

Kun määrität soitoneston ensimmäistä kertaa, sinun on annettava salasana, jotta voit aktivoida soitonestotoiminnon. Tätä samaa salasanaa tulee käyttää myöhemmin, jos haluat muokata soitonestoasetuksia.

Kiinteän valinnan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Sallitut numerot.
    5. Jos haluat ottaa kiinteän valinnan käyttöön, valitse Aktivoi kiinteä valinta. Jos haluat poistaa kiinteän valinnan käytöstä, valitse Poista kiinteän valinnan aktivointi.
    6. Anna PIN2-koodi ja napauta OK.

Hyväksyttyjen puhelun vastaanottajien luettelon käyttäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Sallitut numerot > Sallitut numerot.

SIM-kortin PIN2-koodin vaihtaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Sallitut numerot > Vaihda PIN2-koodi.
    5. Anna vanhan SIM-kortin PIN2-koodi ja napauta OK.
    6. Anna uuden SIM-kortin PIN2-koodi ja napauta OK.
    7. Vahvista uusi PIN2-koodi ja napauta OK.

Tietyn yhteyshenkilön puheluiden siirtäminen suoraan vastaajaan

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app phonebook ja napauta sitä.
    3. Valitse haluamasi yhteystieto.
    4. Napauta Icn sony conv new message > Icn sony key menu.
    5. Valitse Kaikki puhelut vastaajaan -valintaruutu.
    6. Napauta TALLENNA.