Sähköpostiviestien järjestäminen

Sähköpostien lajittelu

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l ja valitse lajiteltava tili. Jos haluat lajitella kaikkien tilien viestit, napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    4. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Lajittelu.
    5. Valitse lajitteluasetus.

Sähköpostien hakeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l ja valitse sitten haluamasi sähköpostitili. Jos haluat kohdistaa haun kaikkiin sähköpostitileihin kerralla, napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    3. Napauta Icn sony menu search.
    4. Kirjoita hakuteksti ja napauta näppäimistöltä Icn sony menu search.
    5. Hakutulokset tulevat näkyviin päivämäärän mukaan lajiteltuun luetteloon. Napauta sähköpostiviestiä, jonka haluat avata.

Yhden sähköpostitilin kaikkien kansioiden näyttäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Sähköposti.
    2. Napauta Icn sony app calendar l ja valitse sitten tarkistettava tili.
    3. Valitse tarkistettavan tilin kohdalta Näytä kaikki kansiot.

Sähköpostiviestien poistaminen

1. Napauta poistettavaa viestiä pitkään, kunnes laite tärisee.
    2. Valitse poistettavien keskusteluiden valintaruudut.
    3. Napauta Icn sony menu delete

Note

Voit poistaa viestin myös sipaisemalla viestiä oikealle.

Sähköpostiviestin siirtäminen toiseen kansioon

1. Selaa pyyhkäisemällä vasemmalle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat siirtää.
    2. Napauta Siirrä ja valitse sitten kansio.