Kaksinkertaisten merkintöjen välttäminen yhteystietosovelluksessa

Jos synkronoit yhteystiedot uuden tilin kanssa tai tuot yhteystiedot jollain muulla tavalla, yhteystietosovellukseen saattaa syntyä kaksinkertaisia merkintöjä. Jos näin käy, voit linkittää kopiot yhdeksi yhteystiedoksi. Jos linkität yhteystietoja vahingossa, voit erottaa ne uudelleen myöhemmin.

Linkitettyjen yhteystietojen erottaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta linkitettyä yhteystietoa, jota haluat muokata, ja napauta sitten Icn sony edit contact.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista linkitys.
    4. Vahvista napauttamalla Poista linkitys.