Google Maps™ ja navigointi

Paikanna sijaintisi Google Maps™ -palvelun avulla, näytä reaaliaikaiset liikenneolosuhteet ja hanki tarkat reittiohjeet määränpäähäsi.

Verkkotilassa käytettävä Google Maps™ -sovellus edellyttää toimivaa Internet-yhteyttä. Laitteen muodostamasta Internet-datayhteydestä saatetaan periä tiedonsiirtomaksu. Saat lisätietoja tämän sovelluksen käytöstä siirtymällä osoitteeseen http://support.google.com ja napsauttamalla Maps for mobile -linkkiä.

Note

Google Maps™ -sovellus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla, kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Google Maps™ -sovelluksen käyttäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Google > Kartat.