Tekstin syöttäminen äänisyöttötoiminnolla

Voit syöttää tekstiä äänisyöttötoiminnolla sanojen kirjoittamisen sijaan. Puhu vain syötettävät sanat. Äänisyöttö on kokeellinen Google™-tekniikka, joka on saatavilla eri kielillä ja eri alueilla. Äänisyöttö on otettava käyttöön, ennen kuin sen käyttö voidaan aloittaa.

Äänikomentojen käyttöönotto

1. Kun näyttönäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
    3. Napauta Google™-äänisyöttönäppäin -liukusäädintä. Kun toiminto on käytössä, Icn sony voice input mic only näytetään näppäimistössä.

Tekstin kirjoittaminen äänikomennoilla

1. Avaa näyttönäppäimistö ja varmista, että äänikomentotoiminto on käytössä.
    2. Napauta Icn sony voice input mic only. Kun Icn sony voice input mic circle tulee näkyviin, voit kirjoittaa tekstiä puhumalla.
    3. Kun olet valmis, napauta Icn sony voice input mic circle uudelleen. Ehdotettu teksti tulee näkyviin.
    4. Muokkaa tekstiä manuaalisesti tarvittaessa.