Äänen tehostaminen

Äänenlaadun parantaminen taajuuskorjaimella

1. Avaa Musiikki-valikko ja napauta sitten Asetukset > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    2. Jos haluat säätää ääniä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita ylös tai alas. Jos haluat valita jonkin valmiin asetukset, napauta Icn sony music equalizer select, valitse haluamasi asetus ja vahvista valinta napauttamalla OK.

Surround-äänten käyttöönotto

1. Avaa Musiikki-valikko ja napauta sitten Asetukset > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Surround-ääni.
    2. Valitse asetus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja vahvista valinta napauttamalla OK.