Sähköpostitilin asetukset

Sähköpostitilin poistaminen laitteesta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    5. Napauta Poista tili > OK.

Saapuneet-kansion tarkistusaikavälin muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse haluamasi tili.
    5. Napauta Tarkistusväli > Tarkistusväli ja valitse haluamasi asetus.

Automaattisen Poissa-vastauksen määrittäminen Exchange ActiveSync -tilille

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Sähköposti.
    2. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Asetukset.
    3. Valitse se EAS (Exchange Active Sync) -tili, jolle haluat asettaa Poissa-automaattivastauksen.
    4. Napauta Poissaoloviesti.
    5. Ota toiminto käyttöön napauttamalla liukusäädintä.
    6. Valitse tarvittaessa Aseta aikaväli -valintaruutu ja määritä automaattivastauksen aikajakso.
    7. Kirjoita Poissa-viesti sille varattuun tekstikenttään.
    8. Vahvista napauttamalla OK.