TalkBack

TalkBack on näytönlukijapalvelu, joka on tarkoitettu näkövammaisille käyttäjille. TalkBack kertoo Android-laitteen tapahtumat ja toimenpiteet puhuttuna. TalkBack kuvaa käyttöliittymän ja lukee ohjelmistovirheet, ilmoitukset ja viestit ääneen.

TalkBack-toiminnon käyttöönotto

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > TalkBack.
    3. Napauta TalkBack-kohdan liukusäädintä ja napauta sitten OK.

Note

Voit muuttaa TalkBack-toiminnon puhe-, palaute- ja kosketusasetuksia napauttamalla Asetukset ja napauttamalla sitten näyttöä kahdesti.

Tip

TalkBack käynnistää opetusohjelman heti, kun otat sen käyttöön. Voit sulkea opetusohjelman napauttamalla Icn sony key and back-kohtaa ja napauttamalla sitten näyttöä kaksi kertaa.

TalkBack-toiminnon poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal. Napauta tämän jälkeen mitä tahansa näytön kohtaa kahdesti.
    2. Napauta Asetukset ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaan kahdesti.
    3. Selaa luetteloa vähintään kahdella sormella, napauta Helppokäyttötoiminnot ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaan kahdesti.
    4. Selaa luetteloa vähintään kahdella sormella, napauta TalkBack ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaan kahdesti.
    5. Napauta toiminnon on/off-kytkintä ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaan kahdesti.
    6. Napauta OK ja napauta sitten mitä tahansa näytön kohtaan kahdesti.