Synkronointi verkkotilien kanssa

Voit synkronoida verkkotilien yhteystiedot, sähköpostin, kalenteritapahtumat ja muut tiedot laitteeseesi. Tällaisia tilejä voivat olla esimerkiksi Gmail™, Exchange ActiveSync, Facebook™ ja Flickr™. Voit synkronoida näiden tilien tiedot automaattisesti ottamalla automaattisen synkronointitoiminnon käyttöön. Voit myös synkronoida kunkin tilin manuaalisesti.

Verkkotilin määrittäminen synkronointia varten

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi > Lisää tili ja valitse sitten lisättävä tili.
    3. Luo tili ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään.

Verkkotilin synkronoiminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Tilit ja synkronointi.
    2. Napauta sen tilin nimeä, jonka kanssa haluat synkronoida. Näkyviin tulee luettelo kohteista, jotka voidaan synkronoida tilin kanssa.
    3. Napauta sitten niiden kohteiden liukusäädintä, jotka haluat synkronoida.

Verkkotilin poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset > Tilit ja synkronointi.
    2. Valitse tilityyppi ja napauta sitten tiliä, jonka haluat poistaa.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista poistaminen napauttamalla uudelleen POISTA TILI.