Näytönsuoja

Note

Ennen kuin käytät laitetta, irrota läpinäkyvä suojakalvo vetämällä sitä kielekkeestä.

Suositellaan, että suojaat laitteesi Sony-merkkisellä näytönsuojalla, joka on tarkoitettu Xperia™-mallillesi. Kolmannen osapuolen näytönsuojusten käyttö voi estää laitetta toimimasta peittämällä anturit, linssit, kaiuttimet tai mikrofonit, ja se saattaa mitätöidä takuun.