Kadonneen laitteen etsiminen

my Xperia Sony Xperia™ M4 Aqua -puhelimessa

Jos sinulla on Google™-tili, Protection by my Xperia -verkkopalvelu voi auttaa paikantamaan laitteen ja suojaamaan sitä, jos kadotat sen. Jos olet aktivoinut tämän palvelun laitteessasi, voit

• paikantaa laitteen kartalla
    • soittaa hälytyksen myös silloin, kun laite on Älä häiritse -tilassa
    • lukita laitteen etäsijainnista ja näyttää yhteystiedot sen näytössä sen löytäjälle
    • tyhjentää laitteen sisäisen ja ulkoisen muistin etäsijainnista viimeisenä keinona.

Note

Jos tyhjennät laitteen sisäisen muistin Protection by my Xperia -verkkopalvelun avulla, sinun on kirjauduttava sille Google™-tilille, jolle laite on viimeksi synkronoitu, kun käynnistät laitteen seuraavan kerran.

Note

Protection by my Xperia -palvelu ei ole ehkä käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Protection by my Xperia -palvelun käyttöönottaminen

1. Varmista, että sinulla on käytössäsi datayhteys ja että sijaintipalvelut ovat käytössä.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > my Xperia -suojaus > ACTIVATE.
    4. Valitse valintaruutu, jolla hyväksyt palvelun käyttöehdot. Napauta sitten HYVÄKSY.
    5. Kirjaudu Google™-tiliisi pyydettäessä. Jos sinulla ei ole tiliä, luo tili.
    6. Jos haluat varmistaa, että Protection by my Xperia -palvelu voi paikantaa laitteesi, siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com ja kirjaudu sisään Google™-tililäsi.

Note

Jos laitteella on useita käyttäjiä, vain omistajana kirjautunut käyttäjä voi käyttää Protection by my Xperia -palvelua.

Kadonneen laitteen etsiminen Android™ Device Managerilla

Google™ tarjoaa verkossa sijainti- ja suojauspalvelun nimeltä Android™ Device Manager. Voit käyttää sitä samanaikaisesti Protection by my Xperia -palvelun kanssa tai sen asemesta. Jos laitteesi katoaa, Android™ Device Managerilla voit

• paikantaa laitteesi ja näyttää sen sijainnin
    • soittaa laitteeseesi tai lukita sen, poistaa kaikki sen tiedot tai lisätä lukitusnäyttöön puhelinnumeron.

Saat lisätietoja Android™ Device Managerista osoitteesta http://support.google.com.

Note

Android™ Device Manager ei toimi, jos laitteesi on sammutettu tai jos sillä ei ole Internet-yhteyttä. Android™ Device Manager -palvelu ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla

Android™ Device Managerin aktivointi

1. Jos jaat laitteesi muiden käyttäjien kanssa, muista kirjautua sisään omistajana.
    2. Varmista, että sinulla on käytössä datayhteys ja että sijaintipalvelut ovat käytössä.
    3. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    4. Etsi ja napauta Asetukset > Google > Suojaus.
    5. Ota molemmat toiminnot käyttöön vetämällä Etäpaikanna tämä laite- ja Salli etälukitus ja etäpyyhintä -kohtien liukusäätimet oikealle.
    6. Hyväksy tarvittaessa käyttöehdot napauttamalla Aktivoi laitteen järjestelmänvalvoja.
    7. Jos haluat tarkistaa, että Android™ Device Manager voi paikantaa laitteesi, kun olet ottanut palvelun käyttöön, siirry osoitteeseen www.android.com/devicemanager ja kirjaudu sisään Google™-tililläsi.

Tip

Voit ottaa Android™ Device Managerin käyttöön myös valitsemalla Lukitusnäyttö ja suojaus -kohdasta laitejärjestelmänvalvojien kohdan.