Laitteesi yhdistäminen USB-lisälaitteisiin

USB-isäntäsovittimella voit yhdistää laitteeseesi USB-lisälaitteita, esimerkiksi USB-muistitikun tai USB-hiiren. Jos USB-laitteessa on micro USB -liitäntä, USB-isäntäsovitinta ei tarvita. USB-isäntäsovittimia myydään erikseen. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

Note

Laitteessa on suojaton USB-portti. Jos laite kastuu, varmista, että USB-portti on kuivunut kokonaan, ennen kuin liität USB-kaapelin.