Värinkorjaus

Värinkorjausasetuksella voi säätää värien näyttämistä. Tästä on apua värisokeille tai muutoin huonosti värejä näkeville käyttäjille.

Värinkorjauksen käyttöönotto

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Värikorjaus.
    3. Napauta virtakytkintä.
    4. Napauta Korjaustila ja valitse haluamasi väriherkkyys.

Note

Värinkorjaus on tällä hetkellä kokeellinen ominaisuus, ja se saattaa vaikuttaa laitteen suorituskykyyn.