Wi-Fi

‎Wi-Fi‎ -yhteyden avulla voit selata Internetiä, ladata sovelluksia tai lähettää ja vastaanottaa sähköpostia. Kun olet muodostanut yhteyden ‎Wi-Fi‎ -verkkoon, laitteesi muistaa verkon ja muodostaa siihen automaattisesti yhteyden, kun seuraavan kerran tulet verkon alueelle.

Jotkin ‎Wi-Fi‎ -verkot edellyttävät kirjautumista verkkosivulla, ennen kuin verkkoa voi käyttää. Pyydä lisätietoja kyseisen ‎Wi-Fi‎ -verkon valvojalta.

Käytettävissä olevat ‎Wi-Fi‎ -verkot saattavat olla avoimia tai suojattuja:
    • Avointen ‎Wi-Fi‎ -verkkojen nimen vieressä näkyy Icn sony stat sys wifi signal 4-merkki.
    • Suojattujen ‎Wi-Fi‎ -verkkojen nimen vieressä näkyy Icn sony stat sys wifi lock-merkki.

Note

Kaikki ‎Wi-Fi‎ -verkot eivät näy käytettävissä olevien verkkojen luettelossa, koska ne eivät lähetä verkon nimitietoja (SSID). Jos tiedät verkon nimen, voit lisätä sen manuaalisesti käytettävissä olevien ‎Wi-Fi‎ -verkkojen luetteloon.

Wi-Fi-toiminnon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    3. Ota ‎Wi-Fi‎ käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

Note

‎Wi-Fi‎ -yhteyden muodostamiseen saattaa mennä muutama sekunti.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    3. Ota ‎Wi-Fi‎ käyttöön napauttamalla liukusäädintä. Kaikki käytettävissä olevat ‎Wi-Fi‎ -verkot tulevat näkyviin.
    4. Muodosta yhteys ‎Wi-Fi‎ -verkkoon napauttamalla sitä. Jos kyseessä on suojattu verkko, anna sen salasana. Icn sony stat sys wifi signal 4 näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.

Tip

Voit etsiä uusia käytettävissä olevia verkkoja napauttamalla Icn sony key menu ja napauttamalla sitten Päivitä. Jos et voi muodostaa yhteyttä ‎Wi-Fi‎ -verkkoon, katso vianmääritysvihjeet.

Wi-Fi-verkon lisääminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    3. Selaa alas ja napauta luettelon alareunasta Icn sony fingerprint add.
    4. Anna Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Jos haluat muokata lisäasetuksia, kuten välityspalvelin- ja IP-asetuksia, napauta Lisäasetukset ja muokkaa asetuksia sitten haluamallasi tavalla.
    8. Napauta TALLENNA.

Note

Pyydä verkon SSID-tunnus ja salasana ‎Wi-Fi‎ -verkon järjestelmänvalvojalta.

Wi-Fi -signaalin voimakkuuden lisääminen

Wi-Fi-antenni Sony-laitteissa

‎Wi-Fi‎ -signaalin voimakkuutta ja toimivuutta voi lisätä monilla tavoilla:

• Siirrä laite lähemmäs ‎Wi-Fi‎ -käyttöpistettä.
    • Siirrä ‎Wi-Fi‎ -käyttöpiste etäälle mahdollisista esteistä ja häiriötekijöistä.
    • Älä peitä laitteen ‎Wi-Fi‎ -antennin aluetta (korostettu alue kuvassa).

Wi-Fi-asetukset

Kun olet muodostanut yhteyden ‎Wi-Fi‎ -verkkoon tai kun lähistöllä on käytettävissä ‎Wi-Fi‎ -verkkoja, voit tarkastella näiden verkkojen tilaa. Voit myös määrittää laitteen ilmoittamaan, kun avoin ‎Wi-Fi‎ -verkko havaitaan.

Wi-Fi-verkon ilmoitusten ottaminen käyttöön tai käytöstä poistaminen

1. Ota ‎Wi-Fi‎ käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    4. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten kohdan Ilmoitukset verkoista liukusäädintä.

Yhdistetyn Wi-Fi-verkon tarkkojen tietojen tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    3. Napauta ‎Wi-Fi‎ -verkkoa, johon olet muodostanut yhteyden. Näet verkon tarkat tiedot.

Wi-Fi -virransäästökäytännön lisääminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    3. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Pidä Wi-Fi käytössä lepotilassa.
    4. Valitse asetus.

Datakäytön tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Jos haluat tarkastella ‎Wi-Fi‎ -yhteyden välityksellä siirretyn datan määrää koskevia tietoja, napauta Wi-Fi-datan käyttö.

Yksittäisten sovellusten datakäytön hallinta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Napauta hallinnoitavaa sovellusta ja napauta sitten Tietojen käyttö.

Tip

Yksittäisen sovelluksen datakäyttöasetusten muokkaaminen voi vaikuttaa sen toimintaan.

Datakäytön pienentäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö > Tiedonsäästäjä.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

Laitteen MAC-osoitteen tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    3. Napauta Icn sony menu settings. MAC-osoite näkyy luettelossa.

WPS

WPS ( ‎Wi-Fi‎ Protected Setup™) on langaton verkkostandardi, jolla voidaan avata suojattu langaton yhteys. WPS:llä voit ottaa helposti käyttöön ‎Wi-Fi‎ Protected Access® (WPA) -salauksen verkkosi suojaamiseksi. Voit myös lisätä uusia laitteita olemassa olevaan verkkoon käyttämättä pitkiä salasanoja.

Ota WPS käyttöön jollain seuraavista tavoista:
    • Napin painallus – paina WPS-laitteen, esimerkiksi reitittimen, painiketta.
    • PIN-menetelmä – laitteesi luo satunnaisen PIN-koodin, jonka annat WPS-tuetussa laitteessa.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon WPS-painikkeella

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    3. Ota ‎Wi-Fi‎ käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä.
    4. Napauta Icn sony key menu > Lisää toimintoja > WPS-painike ja paina sitten WPS-laitteen WPS-painiketta.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon WPS-laitteen PIN-koodilla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi .
    3. Ota ‎Wi-Fi‎ käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä.
    4. Napauta Icn sony key menu > Lisää toimintoja > WPS-PIN-määritys.
    5. Anna WPS-laitteessa omassa laitteessasi näytettävä PIN-koodi.