Kuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen

Sony Xperia™ Z2 Tablet -laitteen kameran yleiskatsaus
    1 Zoomaus
    2 Etu- ja pääkameran välillä vaihtaminen
    3 Kuvaustilan valinta
    4 Etukamera
    5 Tallenna sijainti
    6 Valokuvien ja videoiden katselu
    7 Kuvien ottaminen tai videoiden kuvaaminen
    8 Kuvaustilan asetusten kuvake
    9 Yhden vaiheen verran takaisin siirtyminen tai kameran sulkeminen

Kuvan ottaminen lukitusnäytöstä

1. Voit aktivoida näytön painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.
    2. Voit aktivoida kameran napauttamalla kohtaa Icn sony camera cap mode normal pitkään ja pyyhkäisemällä sitten missä tahansa kohdassa.
    3. Kun kamera avautuu, napauta Icn sony camera onscreen lock button.

Valokuvan ottaminen näytön kamerapainiketta napauttamalla

1. Avaa kamera.
    2. Osoita kamera kohdetta kohden.
    3. Napauta näytön painiketta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormesi näytön kamerapainikkeelta.

Omakuvan ottaminen etukameralla

1. Avaa kamera.
    2. Napauta Icn sony cam front main.
    3. Ota kuva napauttamalla näytön kamerapainiketta Icn sony camera onscreen lock button.

Zoomauksen käyttäminen

• Kun kamera on auki, nipistä kaksi sormea yhteen tai vedä ne erilleen kameranäytössä.
    • Voit myös paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas. Jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön, napauta Icn sony menu settings l ja napauta sitten Lisää > Äänenvoim.näpp. käyttö:.

Videon kuvaaminen

1. Avaa kamera.
    2. Jos videotilaa ei ole valittu, valitse Icn sony camera switch video pyyhkäisemällä näyttöä.
    3. Osoita kamera kohdetta kohden.
    4. Voit aloittaa tallentamisen napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    5. Voit keskeyttää videon tallentamisen napauttamalla Icn sony semc camera pause normal. Voit jatkaa tallentamista napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    6. Voit lopettaa tallentamisen napauttamalla Icn sony gingerbread cam stop recording.

Kuvan ottaminen videota kuvattaessa

• Jos haluat ottaa kuvan, kun kuvaat videota, napauta Icn sony camera onscreen lock button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormesi näytön kamerapainikkeelta.

Valokuvien ja videoiden esittäminen

1. Avaa kamera ja avaa valokuva tai video napauttamalla pikkukuvaa.
    2. Voit katsoa valokuvia ja videoita sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.

Valokuvan tai videon poistaminen

1. Etsi kuva tai video, jonka haluat poistaa.
    2. Tuo työkalurivi näkyviin napauttamalla näyttöä.
    3. Napauta Icn sony menu delete.
    4. Vahvista napauttamalla POISTA.