Äänenvoimakkuus

Voit säätää ilmoitusten soittoäänen voimakkuutta sekä musiikki- ja videotiedostojen toiston äänenvoimakkuutta.

Mediatoiston äänenvoimakkuuden säätäminen äänenvoimakkuusnäppäimellä

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas musiikkia toistaessasi tai videota katsoessasi. Voit tehdä näin myös näytön ollessa lukittuna.

Värinätilan käyttöönotto

• Paina äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä, kunnes Icn sony stat sys ringer vibrate tulee näkyviin.

Äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni.
    3. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäätimet haluamaasi kohtaan.

Note

Voit säätää ilmoitusäänten, mediasisällön äänien ja hälytysäänen voimakkuutta myös painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä ylös- tai alaspäin ja napauttamalla tämän jälkeen Icn sony music equalizer select.

Ilmoituksen merkkiäänen valinta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ilmoitusääni.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta Icn sony menu add ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla Valmis.

Tip

Joillain sovelluksilla on oma ilmoitusäänensä, joka voidaan valita sovelluksen asetuksista.

Kosketusäänten ottaminen käyttöön

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Muut äänet.
    3. Ota eri kosketusäänet käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla haluamiasi liukusäätimiä.