Laitteen näytön peilaus televisioon kaapelilla

Voit liittää laitteesi yhteensopivaan televisioon MHL-kaapelilla ja peilata laitteen näytön televisioruudulle.

Note

MHL- ja HDMI™-kaapelit ja -sovittimet myydään erikseen.

Note

Sony ei takaa, että laite tukee kaikentyyppisiä MHL- ja HDMI™-kaapeleita ja -sovittimia.

Laitteen sisällön katselu televisiossa, joka tukee MHL-syöttöä

1. Liitä laite televisioon MHL-kaapelilla. Icn mhl stat näkyy laitteen tilapalkissa, kun yhteys on muodostettu.
    2. Laitteesi näyttö näkyy televisiossa.

Note

Jos laitteesi ei MHL-kaapeliin kytkettyä tunnista näyttöä, yhdistä MHL-kaapeli uudelleen ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet > Tunnista USB-laite.

Laitteen sisällön näyttäminen HDMI™-syöttöä tukevassa televisiossa

1. Liitä laite MHL-sovittimeen ja liitä sovitin virralliseen USB-porttiin.
    2. Liitä sovitin televisioon HDMI™-kaapelilla. Icn mhl stat näkyy laitteen tilapalkissa, kun yhteys on muodostettu.
    3. Laitteen näyttö tulee näkyviin televisioruudulle.

Television kauko-ohjaimen käyttöä koskevien ohjeiden tarkasteleminen

1. Kun laite on kytketty televisioon, vedä tilariviä alaspäin ja avaa ilmoituspaneeli.
    2. Napauta MHL yhdistetty. MHL-asetukset tulevat näkyviin televisioruudulle.
    3. Valitse Kauko-ohjauksen käyttö.

Note

Voit muuttaa kuvan kokoa televisioruudulla valitsemalla Videokuvan koko. Jos kuvakoon automaattinen muuttaminen on jo käytössä televisiossa, tämä asetusvaihtoehto ei ole näkyvissä MHL-asetuksissa.

Tip

Voit avata ilmoituspaneelin myös painamalla television kauko-ohjaimen keltaista painiketta.

Laitteen irrottaminen televisiosta

• Irrota MHL™-kaapeli tai MHL-sovitin laitteesta.