Videosisällön hallinta

Elokuvan tietojen tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Video.
    2. Avaa aloitusnäytön valikko napauttamalla Icn sony app calendar l ja napauta sitten Mobiililaite.
    3. Selaa eri luokkia ja etsi haluamasi video.
    4. Napauta videon pikkukuvaa.

Videon poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Video.
    2. Avaa aloitusnäytön valikko napauttamalla Icn sony app calendar l ja napauta sitten Mobiililaite.
    3. Selaa eri luokkia ja etsi haluamasi video.
    4. Napauta videon pikkukuvaa ja napauta sitten Icn sony circled delete.
    5. Vahvista poistaminen napauttamalla Poista uudelleen.