Aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö on laitteen käytön aloituspiste. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytössä voi olla enintään 20 ruutua, jotka ulottuvat näytön normaalin leveyden ulkopuolelle. Aloitusnäytön ruutujen määrä näkyy pisteinä aloitusnäytön alaosassa. Korostettuna piste osoittaa tällä hetkellä näytetyn ruudun.

Paneelien laajennus aloitusnäytössä

1 Pisteet – nämä ilmaisevat aloitusnäytön sivujen määrän.

Kotinäyttöön siirtyminen

• Paina Icn sony key and home.

Aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäyttö

Aloitusnäytön ruudut

Voit lisätä aloitusnäyttöön uusia ruutuja (enintään seitsemän) sekä poistaa ruutuja. Voit myös määrittää ruudun, jota on tarkoitus käyttää aloitusnäytön pääruutuna.

Aloitusnäytön ruudut

Ruudun lisääminen aloitusnäytön ruuduksi

1. Napauta pitkään tyhjää kohtaa aloitusnäytössä.
    2. Siirry sipaisemalla oikealle tai vasemmalle ruutuun, joka on tarkoitus määrittää aloitusnäytön pääruuduksi, ja napauta sitten näytön vasemmasta yläkulmasta Icn sony and homescreen set main homescreen.

Note

Kun Google-haku ja Google Now ovat käytössä, vasemmanpuoleisin ruutu on varattu niille. Tässä tapauksessa et voi vaihtaa aloitusnäytön pääruutua. Lisätietoja on kohdassa Googlen hakutoiminto ja Google Now.

Ruudun lisääminen aloitusnäyttöön

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Pyyhkäise ruudut kokonaan vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Icn sony and homescreen add pane.

Note

Kun Google-haku ja Google Now ovat käytössä, vasemmanpuoleisin ruutu on varattu niille. Tässä tapauksessa et voi lisätä lisäruutuja vasemmalle. Lisätietoja on kohdassa Googlen hakutoiminto ja Google Now.

Sivun poistaminen aloitusnäytöstä

1. Kosketa ja pidä painettuna jotakin aloitusnäytön aluetta, kunnes laite värisee.
    2. Selaa poistettavaan sivuun pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Icn sony and homescreen delete pane sivun oikeassa yläkulmassa.

Aloitusnäytön asetukset

Asetukset-pikakomennolla voit muokata joitain aloitusnäytön perusasetuksia. Voit esimerkiksi muokata aloitusnäytön kuvakkeiden väriä.

Sovelluksen poistaminen aloitusnäytöstä tai sovelluksen poistaminen käytöstä

Note

Kun poistat esiasennetun sovelluksen käytöstä, kaikki sen tiedot poistetaan. Voit kuitenkin palauttaa sen käyttöön valitsemalla Asetukset > Sovellukset. Voit poistaa kokonaan vain itse lataamiasi sovelluksia.

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Selaa paneeleita pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Kaikki sovellukset, jotka on mahdollista poistaa tai poistaa käytöstä, on varustettu merkinnällä Icn sony home uninstall.
    3. Napauta haluamaasi sovellusta ja napauta sitten Poista käytöstä (jos kyseessä on esiasennettu sovellus) tai OK (jos kyseessä on itse lataamasi sovellus, jonka haluat poistaa).

Aloitusnäytön kuvakkeiden koon muokkaaminen

1. Napauta aloitusnäytön tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee, ja napauta sitten Asetukset.
    2. Napauta Kuvakekoko ja valitse asetus.