Videoiden muokkaaminen videonmuokkaussovelluksella

Voit muokata kamerallasi kuvaamiasi videoita. Voit esimerkiksi leikata videon haluamasi pituiseksi ja säätää sen nopeutta. Kun olet tallentanut muokatun videon, sen alkuperäinen, muokkaamaton versio jää laitteeseen.

Videon leikkaaminen

1. Etsi Albumi-sovelluksessa video, jota haluat muokata, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä. Napauta sitten Icn sony movie edit.
    3. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Videoeditori > Trimmaa.
    4. Jos haluat siirtää leikkauskehyksen toiseen kohtaan aikajanalla, napauta leikkauskehyksen reunaa pitkään ja vedä se sitten haluamaasi paikkaan. Napauta lopuksi Käytä.
    5. Voit tallentaa leikatun videon kopion napauttamalla TALLENNA.

Videon toistonopeuden säätäminen

1. Etsi Albumi-sovelluksessa video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä. Napauta sitten Icn sony movie edit.
    3. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Videoeditori > Nopeus.
    4. Valitse asetus, napauta aikajanan reunaa pitkään, vedä se sitten haluamaasi kohtaan ja napauta Käytä.
    5. Tallenna muokatun videon kopio napauttamalla TALLENNA.

Kuvan ottaminen videosta

1. Etsi Albumi-sovelluksessa video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä. Napauta sitten Icn sony movie edit.
    3. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Videoeditori > Kuvasieppaus.
    4. Valitse videosta haluamasi kuva joko nuolien avulla tai vetämällä edistymispalkin merkintää ja napauta sitten Tallenna.