Webin selaaminen

Android™-laitteisiin tarkoitettu Google Chrome™ -Web-selain tulee valmiiksi asennettuna useimmilla markkina-alueilla. Lisätietoja tämän Web-selaimen käyttämisestä saat siirtymällä osoitteeseen http://support.google.com/chrome ja napsauttamalla Chrome mobiililaitteille -linkkiä.

Internetin selaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app chrome ja napauta sitä.
    3. Jos käytät Google Chrome™ -selainta ensimmäistä kertaa, voit joko kirjautua sisään Google™-tiliisi tai selata Google Chrome™ -selaimella nimettömästi.
    4. Kirjoita hakusana tai verkko-osoite haku- ja osoitekenttään ja napauta sitten näppäimistöstä Icn sony menu search.