Taustakuva ja teemat

Voit sovittaa aloitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla ja teemoilla.

Aloitusnäytön taustakuvan vaihtaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sen mitä tahansa tyhjää kohtaa pitkään.
  2. Napauta Taustakuvat ja valitse haluamasi asetus.

Tip

Voit myös vaihtaa laitteesi lukitusnäytön taustakuvaa tai määrittää saman taustakuvan aloitus- ja lukitusnäytölle. Toimi yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja napauta sitten Albumi. Napauta haluamaasi kuvaa ja valitse haluamasi asetus.

Teeman määrittäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta tyhjää kohtaa pitkään.
  2. Napauta Teemat.
  3. Valitse haluamasi asetus:
    • Jos käyttää olemassa olevaa teemaa, valitse haluamasi ja napauta sitten OTA TEEMA KÄYTTÖÖN.
    • Jos haluat ladata uuden teeman, napauta HANKI LISÄÄ TEEMOJA.

Note

Kun vaihdat teeman, myös tausta vaihtuu joissakin sovelluksissa.