Albumin aloitusnäytön valikko

Albumi-sovelluksen aloitusnäytön valikossa voit selata kaikkien kuva-albumeiden sisältöä, mukaan lukien erikoistehosteiden avulla otetut kuva- ja videot sekä sisältö, jonka jaat verkossa esimerkiksi Picasa™- ja Facebook-palveluissa. Kun olet kirjautunut tällaiseen palveluun, voit hallita sisältöä ja katsella verkkoon tallennettuja kuvia. Albumi-sovelluksessa voit myös lisätä kuviin paikkamerkintöjä, tehdä perustason muokkauksia ja jakaa sisältöä langattomalla Bluetooth®-tekniikalla tai sähköpostilla.

Albumin aloitusnäytön valikon yleiskatsaus
    1 Albumi-sovelluksen aloitusnäyttöön palaaminen kaiken sisällön näyttämiseksi
    2 Suosikkikuvien ja -videoiden katselu
    3 Kaikkien laitteeseen tallennettujen videoiden katselu
    4 Kuvien katselu kartta- tai maapallonäkymässä
    5 Piilotettujen kuvien ja videoiden katselu
    6 Kaikkien kameralla erikoistehosteilla otettujen kuvien ja videoiden näyttäminen
    7 Laitteen eri kansioihin tallennettujen kuvien ja videoiden näyttäminen
    8 Kaikkien kasvoja sisältävien valokuvien katselu
    9 Saman verkon muiden laitteiden kuvien ja videoiden katselu
    10 Albumi-sovelluksen asetusvalikon avaaminen
    11 Verkkotuen avaaminen
    12 Verkkopalveluiden kuvien katselu

Verkkopalveluiden kuvien katselu Albumi-sovelluksessa

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Albumi ja napauta sitten Icn sony app calendar l.
    3. Napauta haluamaasi verkkopalvelua ja aloita sen käyttö näytön ohjeiden mukaisesti. Kaikki palveluun ladatut käytettävissä olevat verkkoalbumit näytetään.
    4. Näet albumin sisällön napauttamalla. Valitse sitten haluamasi kuva.
    5. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.