Musiikki-valikko

Musiikki-tarjoaa yleiskatsauksen kaikista laitteen kappaleista. Siellä voit hallita albumeita ja soittolistoja.

Musiikki-portaali

1 Palaa Musiikki-sovelluksen aloitusnäyttöön
2 Näytä tämänhetkinen toistojono
3 Selaa kaikkia soittolistoja
4 Selaa kaikkia artisteja
5 Selaa kaikkia albumeita
6 Selaa kaikkia kappaleita
7 Selaa kaikkia tyylilajeja
8 Selaa kaikkia kansioita
9 Soita jaettu musiikkitiedosto toisessa laitteessa
10 Näytä kaikki tilatut tai ladatut tiedostot Podcast-sovelluksessa
11 Avaa Musiikki-sovelluksen asetusvalikko
12 Avaa Musiikki-sovelluksen tukivalikko

Musiikki-valikon avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app music player.
  2. Napauta Icn sony app calendar l.

Musiikki-sovelluksen aloitusnäyttöön palaaminen

• Kun Musiikki-valikko on auki, napauta Aloitus tai napauta näyttöä valikon oikealla puolella.

Kappaleen poistaminen

1. Etsi Musiikki-valikosta kappale, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta kappaleen nimeä pitkään ja napauta sitten näkyviin tulevasta luettelosta Poista tallennustilasta.
  3. Vahvista napauttamalla POISTA.

Note

Parhaillaan toistettavaa kappaletta ei voi poistaa.