account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kosketusnäytön käyttö

    Napauttaminen

    Näytön napauttaminen

    • Avaa tai valitse kohde.
    • Merkitse valintaruutu tai asetus tai poista sen valinta.
    • Kirjoita tekstiä näyttönäppäimistöllä.

    Pitkä kosketuspainallus

    Pitkä painallus

    • Siirrä kohdetta.
    • Aktivoi kohdekohtainen valikko.
    • Aktivoi valintatila, kun esimerkiksi haluat valita useita kohteita luettelosta.

    Lähennys- ja levityseleet

    Zoomaus kahdella sormella

    • Voit lähentää ja loitontaa Web-sivuja, valokuvia ja karttoja. Samoja toimintoja voi käyttää myös valokuvia ja videoita kuvattaessa.

    Pyyhkäisy

    Vierittäminen

    • Siirry ylös- tai alaspäin luettelossa.
    • Vieritä aloitusnäytön ruutuja vasemmalle tai oikealle.

    Sipaiseminen

    Sipaiseminen

    • Selaa nopeasti esimerkiksi luettelossa tai Web-sivulla. Voit lopettaa liikkeen napauttamalla näyttöä.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero