Puhelulokin käyttäminen

Puheluloki sisältää vastaamattomat puhelut Icn sony call log header missed call 2, vastatut puhelut Icn sony call log header incoming call ja soitetut puhelut Icn sony call log header outgoing call.

Puhelulokin avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.

Vastaamatta jääneiden puheluiden näyttäminen

1. Jos et ole vastannut puheluun, Icn sony call log header missed call tulee näkyviin tilariville. Vedä tilariviä alaspäin.
    2. Napauta Vastaamaton puhelu.

Puhelulokissa olevaan numeroon soittaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    3. Voit soittaa numeroon suoraan puhelulokista napauttamalla numeron vierestä Icn sony btn detail call message. Voit muokata numeroa ennen soittamista napauttamalla numeroa pitkään ja napauttamalla sitten Muokkaa numeroa ennen soittoa.

Puhelulokissa olevan numeron lisääminen yhteystietoihin

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.
    3. Napauta puhelulokissa näkyvää numeroa ja napauta sitten Luo uusi yhteystieto tai Lisää yhteystietoihin.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta sitten TALLENNA.

Puhelulokiasetusten tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Puhelin ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    3. Napauta Icn sony key menu.

Tip

Voit käyttää myös yleisiä puheluasetuksia yllä olevien ohjeiden mukaan.