Päivämäärä ja aika

Voit muuttaa laitteen päivämäärää ja kellonaikaa.

Päivämäärän määrittäminen manuaalisesti

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen päivä ja aika -liukusäädintä.
    4. Napauta Aseta päivämäärä.
    5. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle. Voit määrittää haluamasi päivämäärän myös nuolilla.
    6. Napauta OK.

Kellonajan määrittäminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen päivä ja aika-liukusäädintä.
    4. Napauta Aseta aika.
    5. Valitse oikeat tunti- ja minuuttiarvot.
    6. Napauta OK.

Aikavyöhykkeen määrittäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen aikavyöhyke -liukusäädintä.
    4. Napauta Valitse aikavyöhyke.
    5. Valitse asetus.