Asetusten käyttäminen

Voit tuoda puhelimen asetukset näkyviin ja muuttaa niitä asetusvalikosta. Asetusvalikon voi avata sekä sovellusnäytöstä että pika-asetusruudusta.

Laitteen asetusvalikon avaaminen sovellusnäytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset ja napauta sitä.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta.

Näytön avaaminen napautusherätystilan avulla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Asetukset > Näyttö. Ota sitten Herätä napauttamalla käyttöön napauttamalla sen liukusäädintä.
    2. Kun näyttö on lepotilassa, voit avata sen kaksoisnapauttamalla. Muista napauttaa näytön keskellä.

Tip

Toiminnon avautuminen kestää muutaman sekunnin.

Pika-asetusruudun avaaminen ja sulkeminen

• Voit avata pika-asetusruudun vetämällä tilariviä alaspäin.

Tip

Voit avata pika-asetusruudun vetämällä tilariviä alaspäin kahdella sormella.

Pika-asetusruudussa näytettävien asetusten valitseminen

1. Vedä tilarivi täysin alas kahdella sormella ja napauta sitten Muokkaa.
    2. Napauta näytön alaosan olevaa lisättävän pika-asetuksen kuvaketta pitkään. Vedä ja pudota se sitten näytön yläosaan.

Pika-asetusruudun järjestäminen uudelleen

1. Vedä tilarivi kokonaan alas ja napauta sitten Muokkaa.
    2. Napauta kuvaketta pitkään ja siirrä se sitten haluamaasi paikkaan.