Soittaminen viesteistä

Viestin lähettäjälle soittaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta keskustelua ja napauta sitten Icn sony btn detail call message.

Lähettäjän numeron tallentaminen yhteystiedoksi

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta puhelinnumeron vieressä olevaa kuvaketta ja napauta sitten TALLENNA.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta TALLENNA.