‎Wi-Fi-yhteyteni katkeilee

• Käynnistä laite uudelleen, poista Wi-Fi käytöstä ja ota Wi-Fi sitten uudelleen käyttöön.

• Käynnistä reititin uudelleen. Tarkista, että reititin on Wi-Fi-sertifioitu. Laitteesi on Wi-Fi-sertifioitu, joten jos reititin ei ole, laitteet eivät pysty muodostamaan yhteyttä.

Lisää

Reitittimen Wi-Fi-sertifioinnin tarkistaminen

• Tarkista, onko tuotepakkauksessa tai tuotteen oppaissa Wi-Fi CERTIFIED™ -logo tai -lause. Voit myös tehdä hakuja Wi-Fi CERTIFIED™ -tuotteiden tietokannasta Wi-Fi Alliance®‎ -verkkosivuilta osoitteesta www.wi-fi.org.

• Varmista, että olet Wi-Fi-reitittimen kantama-alueella. Tarkista Wi-Fi-signaalin voimakkuus tilariviltä: Icn sony stat sys wifi signal 4. Jos signaali on heikko tai sitä ei ole lainkaan, siirry lähemmäs Wi-Fi-WLAN-aluetta eli laitetta, joka muodostaa Wi-Fi-verkon.

• Varmista, että sekä laitteen että reitittimen ohjelmistoversiot ovat uusimmat mahdolliset.
    • Laite: voit tarkistaa laitteen ohjelmistopäivitykset napsauttamalla tätä.

• Reititin: saat reititinohjelmiston päivitysohjeet reitittimen valmistajalta.

• Irrota kaikki laitteen suojakotelot ja vastaavat ja tarkista, paraneeko Wi-Fi-signaalin voimakkuus.

• Käytä kiinteää IP-osoitetta.

Voit pyytää lisätietoja IP-osoiteasetuksista Internet-palveluntarjoajalta.

Lisää

IP-osoitteen määrittäminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta pitkään sen verkon nimeä, johon haluat muodostaa yhteyden.
    4. Napauta Muokkaa verkkoa.
    5. Siirry alaspäin ja napauta Lisäasetukset.
    6. Siirry alaspäin ja valitse IP-asetukset-kohdasta Staattinen.
    7. Vieritä alaspäin ja anna vaaditut asetukset.
    8. Napauta Tallenna.

• Tarkista, että Wi-Fi-virransäästökäytäntö on määritetty siten, että Wi-Fi on aina käytössä.

Lisää

Wi-Fi-virransäästökäytännön lisääminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Pidä Wi-Fi käytössä lepotilassa.
    4. Valitse asetus.

• Vaihda reitittimen Wi-Fi-verkon suojaustapaa.

Saat verkon suojauksen muokkausohjeet reitittimen käyttöoppaasta tai ottamalla yhteyttä reitittimen valmistajaan.

• Varmista, että mahdollisesti häiritseviä laitteita ei aseteta Wi-Fi-reitittimen lähelle.

2,4 GHz:n ja 5 GHz:n kaistanleveydellä toimivat langattomat puhelimet, mikroaaltouunit, itkuhälyttimet, langattomat kaiuttimet, näytöt ja videolähettimet saattavat häiritä Wi-Fi-verkkoa. Jos ongelma ei häviä, yritä muokata reitittimeen käyttöön 5 GHz:n kanava tai 2,4 GHz:n kanava.

Saat kanavan vaihtamisohjeet reitittimen käyttöoppaasta tai ottamalla yhteyttä reitittimen valmistajaan.

• Palauta oletusasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että oletusasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Lisää

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
    2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
    4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto.
    5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Oletusasetusten palauttaminen

1. Varmuuskopioi kaikki laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muualle kuin sisäiseen muistiin.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus.
    4. Napauta Palauta puhelimen asetukset.
    5. Piirrä tarvittaessa näyttölukituksen avauskuvio tai anna näytön lukituksen avaussalasana tai PIN-koodi, jotta voit jatkaa.
    6. Vahvista asetus napauttamalla Tyhjennä kaikki.

Note

Kun laitteen asetuksia palautetaan, älä keskeytä prosessia, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitetta pysyvästi.

Note

Kun palautat oletusasetukset, et voi enää sen jälkeen käyttää mitään SD-korttisi salattuja tiedostoja.

Tip

Laitettasi ei palauteta aiempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun palautat oletusasetukset.