Akkuni loppuu nopeasti

• Kun et käytä Internetiä, voit säästää virtaa poistamalla kaikki matkapuhelinverkon datayhteydet käytöstä. Tämä ei estä laitetta lähettämästä tietoja muiden langattomien verkkojen kautta.

Lisää

Datayhteyden käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Ota datayhteys käyttöön tai poista se käytöstä kohdan Mobiilitietoliikenne liukusäädintä napauttamalla.

Tip

Kun datayhteys ei ole käytössä, laite voi silti muodostaa Wi-Fi- tai Bluetooth®-yhteyden.

• Sammuta GPS-, Bluetooth®- ja Wi-Fi-yhteydet, kun et tarvitse niitä.

• Voit pidentää sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen synkronointiväliä.

Lisää

Saapuneet-kansion tarkistusaikavälin muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse haluamasi tili.
    5. Napauta Tarkistusväli > Tarkistusväli ja valitse haluamasi asetus.

• Seuraa virrankulutusta ja selvitä, mitkä sovellukset käyttävät eniten virtaa.

Lisää

Virrankulutuksen tarkistaminen ja pienentäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Voit tarkistaa arvion jäljellä olevasta virrasta prosenttiosuutena ja aikana etsimällä ja napauttamalla Asetukset > Akku.
    3. Jos haluat luettelon sovelluksista ja toiminnoista, jotka ovat kuluttaneet virtaa edellisen latauksen jälkeen, napauta NÄYTÄ AKUN KÄYTTÖTIEDOT.
    4. Napauttamalla haluamaasi kohdetta saat vinkkejä sen virrankulutuksen pienentämiseen.

Sovellusten virrankulutuksen tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
    3. Valitse sovellus ja tarkista sen akun kulutus kohdasta Akun käyttö.

• Sulje sovellukset, joita et käytä, ja poistu niistä.

• Pienennä näytön kirkkaustasoa.

Lisää

Näytön kirkkauden säätäminen manuaalisesti valaistuksesta riippumatta

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö ja poista sitten toiminto käytöstä napauttamalla Kirkkauden säätö -liukusäädintä (jos toiminto on käytössä).
    3. Napauta Kirkkaustaso.
    4. Säädä kirkkautta vetämällä liukusäädintä.

• Jos laite on liitetty ulkoiseen näyttöön, sammuta laitteen näyttö.

Lisää

Laitteen näytön sammuttaminen, kun laitteseen on yhdistetty ulkoinen näyttö

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys.
    3. Vedä Pidä laitteen näyttö päällä -liukusäädin vasemmalle.

• Sammuta laite tai ota käyttöön Lentokone-tila, jos olet alueella, jossa ei ole verkkoa. Muussa tapauksessa laite etsii käytettävissä olevia verkkoja jatkuvasti, mikä kuluttaa virtaa.

Lisää

Lentokonetilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää.
    3. Napauta Lentokonetila -liukusäädintä.

• Kuuntele musiikkia alkuperäisillä Sony-kuulokkeilla. Kuulokkeet kuluttavat vähemmän akkuvirtaa kuin laitteen kaiuttimet.

• Poista kaikki elävät taustakuvat käytöstä.

• Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.

• Palauta oletusasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että oletusasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Lisää

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
    2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
    4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto.
    5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Oletusasetusten palauttaminen

1. Varmuuskopioi kaikki laitteen sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muualle kuin sisäiseen muistiin.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus.
    4. Napauta Palauta puhelimen asetukset.
    5. Piirrä tarvittaessa näyttölukituksen avauskuvio tai anna näytön lukituksen avaussalasana tai PIN-koodi, jotta voit jatkaa.
    6. Vahvista asetus napauttamalla Tyhjennä kaikki.

Note

Kun laitteen asetuksia palautetaan, älä keskeytä prosessia, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitetta pysyvästi.

Note

Kun palautat oletusasetukset, et voi enää sen jälkeen käyttää mitään SD-korttisi salattuja tiedostoja.

Tip

Laitettasi ei palauteta aiempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun palautat oletusasetukset.