Verkkosidonta Xperia Link™ -sovelluksella

Jos sinulla on Xperia™-laite, voit jakaa Internet-yhteytesi toisen Xperia™-laitteen kanssa. Näin laitteesi voi muodostaa Internet-yhteyden ilman omaa . Tästä ominaisuudesta on hyötyä, kun et ole kotonasi laitteellasi ole mobiili- tai ‎Wi-Fi‎ -yhteyttä. Ennen kuin käytät verkkosidontaa Xperia Link™ -sovelluksen kanssa, varmista että Xperia Link™ -sovellus on asennettu ja määritetty molemmissa laitteissa. Xperia™-laitteessa on myös oltava automaattitarkennuksella varustettu kamera.

Note

Xperia Link™ -sovellusta tuetaan ainoastaan Xperia™-puhelimissa, joissa on Android™ 4.0 tai tätä uudempi ohjelmistoversio. Jos Xperia Link™ -sovellusta ei ole asennettu valmiiksi Xperia™-laitteeseen, voit ladata sen Google Play™ -sovelluskaupasta.