Videosisällön siirtäminen laitteeseen

Ennen kuin ryhdyt käyttämään Movies-sovellusta, elokuvat, televisio-ohjelmat ja muu videosisältö kannattaa siirtää laitteeseen muista laitteista, kuten tietokoneesta. Sisältö voidaan siirtää usealla tavalla:

• Vain Windows®: Kytke laite tietokoneeseen USB-kaapelilla ja vedä ja pudota videotiedostot suoraan tietokoneen tiedostonhallintasovelluksella. Katso Tiedostojen hallinta tietokoneella.
    • Jos sinulla on PC- tai Apple® Mac® -tietokone, voit järjestellä sisältöä ja siirtää videotiedostoja laitteeseen Xperia™ Companionilla.