Asetusten käyttäminen

Voit tuoda puhelimen asetukset näkyviin ja muuttaa niitä asetusvalikosta. Asetusvalikon voi avata sekä sovellusnäytöstä että pika-asetusruudusta.

Laiteasetusvalikon avaaminen sovellusnäytöstä

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Asetukset ja napauta sitä.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta.

Näytön aktivoiminen käyttäen napautusherätystilaa

1. Varmista, että napautusherätystila on käytössä. Voit ottaa sen käyttöön napauttamalla Asetukset > Näyttö ja vetämällä kohdan Herätä napauttamalla vieressä olevaa liukusäädintä oikealle.
    2. Kaksoisnapauta näyttöä.

Pika-asetusruudun avaaminen ja sulkeminen

• Voit avata pika-asetusruudun vetämällä tilariviä alaspäin.

Taskulampun käynnistäminen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.
    2. Napauta Icn sony sys torch.

Pika-asetusruudussa näytettävien asetusten valitseminen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella ja napauta sitten Icn sony edit quick settings.
    2. Kosketa näytön yläosan palkissa olevaa lisättävän pika-asetuksen kuvaketta ja pidä sitä alhaalla. Vedä ja pudota se sitten näytön alaosaan.

Pika-asetusruudun järjestäminen uudelleen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella ja napauta sitten Icn sony edit quick settings.
    2. Pidä kuvaketta alhaalla ja siirrä se sitten haluttuun paikkaan.