accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Näyttönäppäimistön mukauttaminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact WiFi – tuen yleiskatsaus

Kun syötät tekstiä näyttönäppäimistöllä, voit käyttää näppäimistöasetuksia ja muita tekstinsyöttöasetuksia, joiden avulla voit määrittää kirjoituskielten valinnat, tekstin ennakoinnin ja korjauksen. Saat kielikohtaisia sanaehdotuksia poistamalla älykkään kielentunnistustoiminnon käytöstä.

Näppäimistö voi opetella kirjoitustyylisi viestisovelluksissa kirjoittamiesi viestien ja muiden sovellusten tietojen perusteella. Mukana on myös mukautusopas, joka opastaa yleisimpien asetusten tekemisessä, jotta pääset nopeasti alkuun. Voit valita käyttöön myös muita näppäimistöjä ja vaihdella näppäimistöjen välillä. Voit valita esimerkiksi kiinan- tai japaninkielisen Xperia™-näppäimistön.

Näyttönäppäimistön asetusten käyttö

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings, napauta Näppäimistöasetukset ja muuta sitten asetuksia haluamallasi tavalla.
    3. Jos halut lisätä kirjoituskielen tekstinsyötölle, napauta Kielten kirjoittaminen ja merkitse asiaankuuluvat valintaruudut.
    4. Vahvista napauttamalla OK.

Sanaehdotusasetusten muuttaminen

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset> Sanaehdotukset.
    3. Valitse vaihtoehto.

Näppäimistön valitseminen

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta näytössä alaoikealla olevaa kuvaketta Icn sony select keyboard.
    2. Valitse vaihtoehto.

Tip

Saat lisää näppäimistövaihtoehtoja napauttamalla Lisää ja vetämällä sitten asianmukaisia liukusäätimiä oikealle.

Kirjoituskielen muuttaminen näyttönäppäimistön avulla

Note

Tämä toiminto on käytettävissä vain, jos olet lisännyt useita syöttökieliä ja jos älykäs kielentunnistustoiminto on poistettu käytöstä tai jos valitsemissasi kielissä on muita kuin latinalaisia kieliä.

• Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta kirjoituskielikuvaketta, jos haluat vaihtaa valittuja kirjoituskieliä. Voit napauttaa esimerkiksi Icn sony textinput language en, kunnes haluamasi kirjoituskieli tulee näkyviin.

Älykkään kielentunnistuksen asetuksen muuttaminen

Note

Jos haluat käyttää älykästä kielentunnistusta, sinun täytyy valita ainakin yksi kieli kohdassa Kielten kirjoittaminen. Ota huomioon, että vain latinalaisia kirjaimia käyttäviä kieliä tuetaan.

1. Kun näyttönäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napautasitten Näppäimistöasetukset.
    3. Voit ottaa Älykäs kielentunnistus -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä Älykäs kielen tunnistus -liukusäätimellä.

Oman kirjoitustyylin käyttöasetusten muuttaminen

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings, napauta sitten Näppäimistöasetukset > Käytä kirjoitustyyliäni ja valitse vaihtoehto.

Näppäimistöasettelun valitseminen

Note

Eri asetteluja on saatavilla vain näyttönäppäimistöön, kun valitset kaksi tai kolme kirjoituskieltä, eikä niitä välttämättä saatavana kaikilla kirjoituskielillä.

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
    3. Napauta Kielten kirjoittaminen ja napauta sitten Icn sony text input kb layout.
    4. Valitse näppäimistöasettelu.
    5. Vahvista napauttamalla OK.