Laitteen tunnistenumeron etsiminen

Laitteellasi on ainutkertainen tunnistenumero. Pidä tämä numero tallessa. Sitä saatetaan tarvita esimerkiksi Xperia™ Care -tukipalvelun käyttöön ja laitteen rekisteröintiin.

Lokeroon merkityn laitteen tunnistenumeron tarkistaminen

Sony-laitteiden tunnistenumero
    1. Irrota muistikorttipaikan kansi.
    2. Työnnä suoristetun paperiliittimen kärki (tai vastaava teräväkärkinen esine) lokeron reikään ja vedä lokero sitten ulos, jotta voit tarkistaa tunnistenumeron.

Laitteen tunnistenumeron tarkistaminen laiteasetuksista

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Tila ja napauta sitä.
    3. Vieritä kohtaan IDID, jotta voit tarkistaa tunnistenumeron.