Kokoaminen

Laitteen näytössä on suojamuovi. Irrota tämä kalvo ennen kosketusnäytön käyttöä. Muussa tapauksessa kosketusnäyttö ei ehkä toimi oikein.

Muistikortin asettaminen

Aseta muistikortti paikalleen kapeakärkisellä kynällä tai jollakin vastaavalla apuvälineellä.

Muistikortin asettaminen Sony-laitteisiin
    1. Työnnä kynsi muistikorttipaikan kannen ja laitteen väliseen loveen ja irrota kansi.
    2. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan kullanväriset kontaktit alaspäin ja työnnä muistikortti sitten kokonaan paikalleen, kunnes kuulet lukitusäänen.
    3. Aseta muistikorttipaikan kansi takaisin paikoilleen.

Muistikortin irrottaminen

1. Sammuta laite ja irrota muistikorttipaikan kansi.
    2. Paina muistikorttia sisäänpäin ja vapauta se sitten nopeasti.
    3. Vedä muistikortti kokonaan ulos ja ota se paikaltaan.
    4. Laita kansi paikoilleen.

Tip

Voit myös poistaa muistikortin sammuttamatta laitetta vaiheen 1 ohjeiden mukaisesti. Tämä tapa edellyttää, että muistikortin asennus poistetaan ensin käytöstä. Napauta Asetukset > Tallennustila. Napauta sitten SD-kortti-kohdan vieressä Icn sony eject3 ja toimi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.