Sovellusten yleiskuvaus

Icn sony app alarm

Kello-sovelluksella voit määrittää erilaisia herätyksiä.

Icn sony app chrome

Selaimella voit käyttää verkkosivuja sekä hallita kirjanmerkkejä, tekstiä ja kuvia.

Icn sony app calculator

Laskin-sovelluksella voit suorittaa laskutoimituksia.

Icn sony app calendar

Kalenteri-sovelluksella voit pitää kirjaa tapahtumista ja hallita tapaamisia.

Icn sony app camera

Kamera-sovelluksella voit ottaa kuvia ja kuvata videoita.

Icn sony app phonebook

Yhteystiedot-sovelluksella voit hallita puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muita yhteystietoihin liittyviä tietoja.

Icn sony app downloads

Lataukset-sovelluksella voit tarkastella selaimesi lataushistoriaa.

Icn sony app email

Sähköposti-sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja sekä yksityisiltä tileiltä että yritystileiltä.

Icn sony app facebook

Facebook™-sovelluksella voit olla yhteydessä ystäviin, perheenjäseniin ja työtovereihin kautta maailman.

Icn sony app radio

FM-radio-sovelluksella voit selata ja kuunnella FM-radioasemia.

Icn sony app gallery

Albumi-sovelluksella voit katsella, muokata ja jakaa kuvia ja videoita.

Icn sony app gmail

Gmail™-sovelluksella voit lukea, kirjoittaa ja järjestellä sähköpostiviestejä.

Icn sony app google search

Google™-sovelluksella voit hakea laitteestasi ja Internetistä.

Icn sony app google maps

Google Maps™ -sovelluksella voit tarkastella nykyistä sijaintia, etsiä muita sijainteja sekä paikkoja ja laskea reittejä.

Icn sony app market place

Play Store™ -sovelluksella voit ladata ilmaisia ja maksullisia sovelluksia laitteeseesi.

Icn sony app movies

Video-sovelluksella voit katsoa videoita laitteessasi ja jakaa sisältöä ystäviesi kanssa.

Icn sony app music player

Musiikki-sovelluksella voit järjestellä ja kuunnella musiikkia, äänikirjoja ja podcast-lähetyksiä.

Icn sony app weather

Uutiset ja sää -sovelluksella voit lukea uutisia ja tarkistaa sääennusteita.

Icn sony app settings

Asetukset-sovelluksella voit muokata puhelimesi asetuksia.

Icn sony app google talk

Hangouts™-sovelluksella voit jutella ystäviesi kanssa verkossa.

Icn sony app track id

TrackID™-sovelluksella voit tunnistaa kuulemiasi kappaleita ja hakea artisti- ja albumitietoja sekä muita tietoja.

Icn sony app youtube

YouTube™-sovelluksella voit jakaa ja katsoa videoita kaikkialta maailmasta.

Icn sony app backup and restore

Varmuuskopiointi- ja palautussovelluksella voit varmuuskopioida ja palauttaa laitteessa olevaa sisältöä, kuten yhteystietoja, kirjanmerkkejä, kalenteritietoja ja niin edelleen.

Icn sony app smart connect

Smart Connect™ -sovelluksella voit määrittää, mitä laitteessasi tapahtuu, kun irrotat tai kytket lisävarusteen.

Icn sony app movie creator

Xperia™ Movie Creator luo automaattisesti noin 30 sekunnin pituisia lyhytvideoita ottamistasi kuvista ja videoista. Sovellus määrittää elokuvan aikajanan automaattisesti.

Icn sony app lifelog

Lifelog-sovelluksen avulla voit automaattisesti kirjata ylös tietoja päivittäisistä tapahtumista ja aktiviteeteista. Voit esimerkiksi määrittää tavoitteita ja seurata niissä edistymistäsi tai luoda kirjanmerkkejä erityisistä tapahtumista.

Icn sony app support

Tuki-sovelluksella voit käyttää tukipalvelua laitteessa. Voit esimerkiksi lukea käyttöopasta, vianmääritystietoja sekä vihjeitä ja toimintotemppuja.

Note

Kaikki verkko-operaattorit eivät tue joitakin sovelluksia kaikilla alueilla.