Verkkosidonta Xperia Link™ -sovelluksella

Jos sinulla on Xperia™-matkapuhelin, voit jakaa puhelimen mobiilidatayhteyden Xperia™-tablet-laitteen kanssa. Näin tablet-laitteesi voi muodostaa Internet-yhteyden ilman omaa SIM-korttia ja datayhteyttä. Tästä ominaisuudesta on hyötyä, kun olet ulkona eikä tablet-laitteessa ole mobiili- tai ‎Wi-Fi‎ -yhteyttä. Ennen kuin käytät verkkosidontaa Xperia Link™ -sovelluksen kanssa, varmista että Xperia Link™ -sovellus on asennettu ja määritetty molemmassa laitteessa. Xperia™-puhelimessa on myös oltava automaattitarkennuksella varustettu kamera.

Note

Xperia Link™ -sovellusta tuetaan ainoastaan Xperia™-puhelimissa, joissa on Android™ 4.0 tai tuoreempi ohjelmistoversio. Jos Xperia Link™ -sovellustai ei ole asennettu valmiiksi Xperia™-puhelimeen, voit ladata sen Google Playstä™.