Erillisverkot (VPN)

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Kun muodostat laitteella yhteyden erillisverkkoihin (VPN), voit käyttää suojatussa lähiverkossa olevia tietoja julkisesta verkosta. Esimerkiksi yritykset ja oppilaitokset käyttävät yleisesti VPN-yhteyksiä, kun käyttäjien tarvitsee päästä sisäverkkoihin ja muihin sisäisiin palveluihin sisäverkon ulkopuolelta (esim. matkoilla).

VPN-yhteyksiä voi muodostaa useilla tavoilla verkosta riippuen. Jotkut verkot voivat edellyttää, että laitteeseen siirretään ja asennetaan turvavarmenne. Jos tarvitset tarkkoja tietoja yhteyden muodostamisesta erillisverkkoon, ota yhteyttä yrityksen tai organisaation verkonvalvojaan.

VPN (Virtual Private Network) -verkon lisääminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > VPN.
    3. Napauta Icn sony browser add.
    4. Valitse lisättävä VPN-tyyppi.
    5. Anna VPN-asetukset.
    6. Napauta Tallenna.

VPN (Virtual Private Network) -verkkoon yhdistäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > VPN.
    3. Napauta käytettävissä olevien verkkojen luettelossa VPN-verkkoa, johon haluat muodostaa yhteyden.
    4. Anna tarvittavat tiedot.
    5. Napauta Yhdistä.

Yhteyden katkaiseminen virtuaalisesta erillisverkosta (VPN)

1. Vedä tilariviä alaspäin.
    2. Katkaise yhteys napauttamalla VPN-yhteyden ilmoitusta.