Valokuvien ja videoiden näyttäminen

Albumisovelluksessa voit näyttää kameralla otettuja valokuvia ja videoita ja vastaavaa laitteeseen tallennettua sisältöä. Kaikki valokuvat ja videot näytetään aikajärjestyksessä ruudukkona.

Sony-laitteiden albumikameraristikon yleiskuvaus
    1 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko napauttamalla kuvaketta
    2 Näytä kuvistasi tai vain suosikkeihin lisäämistäsi kuvista koostuva diaesitys
    3 Avaa albumin aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    4 Valitun ryhmän kohteiden päivämääräalue
    5 Avaa valokuva tai video koko näytön tilassa napauttamalla sitä
    6 Tarkastele sisältöä siirtymällä ylös- tai alaspäin

Kuvien ja videoiden katsominen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Napauta kuvaa tai videota, jonka haluat katsoa. Napauta tarvittaessa Icn sony semc music play normal.
    4. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.

Tip

Jos näytön suunta ei muutu automaattisesti, kun käännät laitteen sivuttain, ota tämän asetus käyttöön napauttamalla Asetukset > Näyttö > Kun laite käännetään > Kierrä näytön sisältö.

Pikkukuvien koon muuttaminen

• Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvan zoomaaminen

• Kun katselet valokuvaa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvista koostuvan diaesityksen katseleminen

1. Kun katselet valokuvaa, avaa työkalurivit napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Icn sony key menu > Diaesitys aloittaaksesi albumin kaikkien valokuvien esityksen.
    2. Voit lopettaa diaesityksen napauttamalla valokuvaa.

Videon katsominen

1. Etsi Albumi-sovelluksessa video, jonka haluat katso, ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony semc music play normal.
    3. Jos näytössä ei ole toiston hallintakuvakkeita, voit tuoda ne esiin napauttamalla näyttöä. Voit piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä uudelleen.

Videon keskeyttäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony semc music pause normal.

Videon kelaaminen eteen- ja taaksepäin

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Voit kelata taaksepäin vetämällä edistymispalkin osoitinta vasemmalle ja eteenpäin vetämällä sitä oikealle.

Videon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä.