Kosketusnäytön käyttö

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Napauttaminen

Sony-laitteiden näytön napauttaminen

• Avaa tai valitse kohde.
    • Merkitse valintaruutu tai asetus tai poista sen valinta.
    • Kirjoita tekstiä näyttönäppäimistöllä.

Pitkä kosketuspainallus

Sony-laitteiden näytön pitkä napautus

• Siirrä kohdetta.
    • Aktivoi kohdekohtainen valikko.
    • Aktivoi valintatila, kun esimerkiksi haluat valita useita kohteita luettelosta.

Lähennys- ja levityseleet

Sony-laitteiden näytön zoomaus kahdella sormella

• Voit lähentää ja loitontaa Web-sivuja, valokuvia ja karttoja. Samoja toimintoja voi käyttää myös valokuvia ja videoita kuvattaessa.

Pyyhkäiseminen

Sony-laitteiden näytön vierittäminen

• Siirry ylös- tai alaspäin luettelossa.
    • Vieritä aloitusnäytön ruutuja vasemmalle tai oikealle.
    • Tuo lisäasetuksia näkyviin pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Sipaiseminen

Sony-laitteiden näytön näpäyttäminen

• Selaa nopeasti esimerkiksi luettelossa tai Web-sivulla. Voit lopettaa liikkeen napauttamalla näyttöä.