Yhteystietojen siirtäminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Yhteystiedot voidaan siirtää uuteen laitteeseen usealla tavalla. Voit synkronoida online-tilillä olevat yhteystiedot tai tuoda ne suoraan toisesta laitteesta.

Yhteystietojen siirtäminen tietokoneella

Xperia™ Transfer on sovellus, joka auttaa keräämään yhteystiedot vanhalta laitteelta ja siirtämään ne uuteen laitteeseen. Xperia™ Transfer, jota voit käyttää Xperia™ Companion -ohjelmistossa, tukee mobiililaitteita, joissa on käytössä iOS tai Android™-käyttöjärjestelmä tai iCloud-ohjelmisto. Jos vanha laitteesi on iOS-laite, App Matching -toiminto ehdottaa, mitkä Android-sovellukset vastaavat iOS-sovelluksiasi.

Jotta voit käyttää Xperia™ Transferia, tarvitset seuraavat:
    • Internet-yhteydellä varustettu tietokone
    • uusi Android™-laite
    • USB-kaapeli uutta Android™-laitetta varten
    • vanha laite
    • USB-kaapeli vanhaa laitetta varten.

Tip

Et välttämättä tarvitse vanhaa laitettasi. iOS-laitteet voivat muodostaa yhteyden suoraan iCloudiin tai käyttää paikallista varmuuskopiota. Jos vanha laite on Sony-laite, voit käyttää paikallisia varmuuskopioita.

Yhteystietojen siirtäminen uuteen laitteeseen

1. Etsi ja lataa Xperia™ Companionin Windows-versio tai Xperia™ Companionin Mac-versio, jos ohjelmistoa ei ole vielä asennettu.
    2. Kytke laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    3. Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto, jos se ei käynnisty automaattisesti asennuksen jälkeen, valitse Xperia™ Transfer ja siirrä sitten yhteystiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Yhteystietojen siirtäminen online-tiliä käyttäen

Jos synkronoit vanhan laitteen tai tietokoneen yhteystiedot online-tilin (esimerkiksi Google Sync™, Facebook™ tai Microsoft® Exchange ActiveSync®) kanssa, voit siirtää yhteystiedot uuteen laitteeseen kyseistä tiliä käyttäen.

Yhteystietojen synkronointi uuteen laitteeseen synkronointitiliä käyttäen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony and app tray tablet ja napauta sitten Icn sony app phonebook .
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset> Tilit ja synkronointi.
    3. Napauta tiliä, jonka kanssa haluat synkronoida yhteystiedot, ja napauta sitten Icn sony key menu > Synkronoi nyt.

Note

Yhteystietojen synkronointi synkronointitilin kanssa edellyttää, että kirjaudut kyseiseen tiliin.

Muita tapoja yhteystietojen siirtämiseen

Yhteystiedot voidaan siirtää vanhasta laitteesta uuteen usealla tavalla. Voit esimerkiksi kopioida yhteystiedot muistikortille, käyttää Bluetooth®-tekniikkaa tai tallentaa yhteystiedot SIM-kortille. Lisätietoja yhteystietojen siirtämisestä vanhasta laitteesta on asiaankuuluvassa käyttöoppaassa.

Yhteystietojen tuominen muistikortilta

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony and app tray tablet ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Tuo yhteystieto > SD-kortti.
    3. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    4. Valitse tuotava tiedosto ja napauta OK.

Yhteystietojen tuominen Bluetooth®-tekniikalla

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on päällä ja laite on näkyvissä.
    2. Kun saat ilmoituksen laitteeseen saapuvasta tiedostosta, vedä tilariviä alaspäin ja hyväksy tiedostonsiirto napauttamalla ilmoitusta.
    3. Aloita tiedostonsiirto napauttamalla Hyväksy.
    4. Vedä tilariviä alaspäin. Kun siirto on valmis, napauta ilmoitusta.
    5. Napauta vastaanotettua tiedostoa ja valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.

Yhteystietojen tuominen SIM-kortilta

Note

Jos tuot yhteystiedot SIM-korttia käyttäen, voit menettää tietoja tai yhteystietoja voi olla päällekkäisiä.

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony and app tray tablet ja napauta sitten Icn sony app phonebook .
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Tuo yhteystieto> SIM-kortti.
    3. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    4. Voit tuoda yksittäiset yhteystiedot paikantamalla yhteystiedot ja napauttamalla niitä. Voit tuoda kaikki yhteystiedot napauttamalla Tuo kaikki.