TalkBack

TalkBack on näytönlukijapalvelu, joka on tarkoitettu näkövammaisille käyttäjille. TalkBack kertoo Android-laitteen tapahtumat ja toimenpiteet puhuttuna. TalkBack kuvaa käyttöliittymän ja lukee ohjelmistovirheet, ilmoitukset ja viestit ääneen.

TalkBack-toiminnon käyttöönotto

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > TalkBack.
    3. Napauta virtakytkintä ja napauta sitten OK.

Note

Voit muuttaa TalkBackin puhe-, palaute- ja kosketusasetuksia napauttamalla Asetukset.

Tip

TalkBack käynnistää opetusohjelman heti, kun otat sen käyttöön. Voit poistua opetusohjelmasta napauttamalla Lopeta-painiketta kahdesti.

TalkBack-toiminnon poistaminen käytöstä

1. Kohdasta Aloitusnäyttö kaksoisnapauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Paikanna ja kaksoisnapauta Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > TalkBack.
    3. Kaksoisnapauta virtakytkintä ja kaksoisnapauta sitten OK.