Synkronointi online-tilien kanssa

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Voit synkronoida online-tileillä olevat yhteystiedot, sähköpostin, kalenteritapahtumat ja muut tiedot laitteeseesi. Tällaisia tilejä voivat olla esimerkiksi Gmail™, Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ ja Twitter™. Voit synkronoida näiden tilien tiedot automaattisesti aktivoimalla automaattisen synkronointitoiminnon. Voit myös synkronoida kunkin tilin manuaalisesti.

Online-tilin määrittäminen synkronointia varten

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Napauta Asetukset > Tilit > Lisää tili ja valitse sitten lisättävä tili.
    3. Luo tili ohjeita noudattamalla tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili.

Online-tilin synkronoiminen manuaalisesti

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet > Asetukset > Tilit.
    2. Napauta kohdassa Tilit sen tilin nimeä, jonka kanssa haluat synkronoida. Näkyviin tulee luettelo kohteista, jotka voidaan synkronoida tilin kanssa.
    3. Napauta kohteita, jotka haluat synkronoida.

Online-tilin poistaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet > Asetukset > Tilit.
    2. Napauta kohdassa Tilit poistettavan tilin nimeä.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista napauttamalla Poista tili.