Microsoft® Exchange ActiveSync® -synkronointi

Jos käytössäsi on Microsoft Exchange ActiveSync -tili, voit käyttää yrityssähköpostiviestejä, kalenteritapaamisia ja yhteystietoja suoraan laitteestasi. Asennuksen jälkeen tietosi löytyvät Sähköposti-, Kalenteri- ja Yhteystiedot-sovelluksista.

EAS-tilin määrittäminen synkronointia varten

1. Varmista, että sinulla on käytettävissäsi toimialueen ja palvelimen tiedot (jotka olet saanut yritysverkon valvojalta).
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    3. Napauta Asetukset > Tilit > Lisää tili > Exchange ActiveSync.
    4. Anna yhtiön sähköpostiosoite ja salasana.
    5. Napauta Seuraava. Laite ryhtyy noutamaan tilitietoja. Jos virhe ilmenee, kirjoita tilisi toimialue- ja palvelintiedot manuaalisesti ja napauta sitten Seuraava.
    6. Salli yrityspalvelimen hallita laitetta napauttamalla OK.
    7. Valitse laitteen kanssa synkronoitavat tiedot, kuten yhteystiedot ja kalenterimerkinnät.
    8. Aktivoi halutessasi laitteen valvoja, jotta yrityspalvelin voi hallita laitteen tiettyjä suojausominaisuuksia. Voit esimerkiksi sallia, että yrityspalvelin asettaa salasanasäännöt ja tallennustilan salauksen.
    9. Kun asennus on valmis, anna yrityksen tilin nimi.

Note

Kun muutat tietokoneen EAS-tilin kirjautumissalasanaa, sinun on kirjauduttava uudelleen sisään laitteesi EAS-tilille.

EAS-tilin asetusten muuttaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti ja napauta sitten Icn sony key menu.
    3. Napauta Asetukset, valitse EAS-tili ja muuta sitten EAS-tilin asetuksia haluamallasi tavalla.

Synkronointivälin asettaminen EAS-tilille

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Napauta Sähköposti ja napauta sitten Icn sony key menu.
    3. Napauta Asetukset ja valitse EAS-tili.
    4. Napauta Tarkistusväli > Tarkistusväli ja valitse välivalinta.

EAS-tilin poistaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet > Asetukset > Tilit.
    2. Napauta kohdassa Tilit Exchange ActiveSync ja valitse EAS-tili, jonka haluat poistaa.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista napauttamalla Poista tili uudelleen.