Näyttönäppäimistö

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Voit kirjoittaa tekstiä QWERTY-näyttönäppäimistöllä napauttamalla kutakin kirjainta erikseen, tai voit käyttää Kirjoita pyyhkäisemällä -toimintoa ja muodostaa sanoja liu'uttamalla sormea kirjaimesta toiseen. Jos haluat käyttää näyttönäppäimistön pienempää, liikuteltavaa versiota, voit ottaa käyttöön peukalonäppäimistön tai mininäppäimistön.

Tekstinsyöttöä varten voi valita jopa kolme kieltä. Älykäs kielentunnistustoiminto tunnistaa käyttämäsi kielen ja ennakoi kyseisen kielen sanat kirjoitettaessa.

Sony-laitteiden näyttönäppäimistö

1 Poista osoitinta edeltävä merkki.
    2 Lisää uusi rivi tai vahvista kirjoittamasi teksti.
    3 Siirry pieniin kirjaimiin Icn sony text input shift feedback, isoihin kirjaimiin Icn sony text input shift caps feedback ja isoihin alkukirjaimiin Icn sony text input shift caps lock feedback. Joillain kielillä tällä näppäimellä voidaan käyttää kielen erikoismerkkejä.
    4 Siirry siirrettävään peukalonäppäimistöön tai mininäppäimistöön.
    5 Lisää välilyönti.
    6 Mukauta näppäimistöä. Tämä painike katoaa näppäimistön mukauttamisen jälkeen.
    7 Näytä numerot ja erikoismerkit. Jos haluat lisää merkkejä, napauta Icn sony textinput symbol pages.

Näyttönäppäimistön tuominen näkyviin tekstin syöttämiseksi

• Napauta tekstinsyöttökenttää.

Tekstin kirjoittaminen merkki kerrallaan

1. Napauta merkkiä, jos haluat syöttää näppäimistössä näkyvän merkin.
    2. Jos haluat syöttää merkin muunnelman, kosketa tavallista näppäimistön merkkiä ja pidä sitä alhaalla, jotta saat käytettävissä olevat vaihtoehdon näkyviin. Valitse sitten vaihtoehto luettelosta. Voit esimerkiksi syöttää merkin "é" koskettamalla ja pitämällä alhaalla merkkiä "e", kunnes muut vaihtoehdot avautuvat, ja pitäen sormea yhä näppäimistöllä vetämällä ja valitsemalla merkin "é".

Pisteen syöttäminen

• Kun olet kirjoittanut sanan, kaksoisnapauta välilyöntinäppäintä.

Täyden näppäimistön ja pienemmän näppäimistön välillä vaihtaminen

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony text input kb mini, Icn sony text input kb ful small tai Icn sony text input kb split.
    2. Valitse näppäimistö.

Note

Napauta ja pidä alhaalla Icn sony text input kb move small ja siirrä sitten näppäimistö haluamaasi paikkaan vetämällä.

Elesyötön asetusten muuttaminen

1. Kun näyttönäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
    3. Voit ottaa Elesyöttö-toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla Kirjoita pyyhkäisemällä -valintaruudun tai poistamalla sen valinnan.

Tekstin syöttäminen elesyöttötoiminnon avulla

1. Kun näyttönäppäimistö on näkyvissä, kirjoita haluamasi sana liu'uttamalla sormeasi kirjaimesta toiseen.
    2. Kun olet syöttänyt sanan, nosta sormi ylös. Sanaa ehdotetaan koskettamiesi kirjainten perusteella.
    3. Jos haluamasi sana ei tule näkyviin, napauta Icn sony delete phone number blk nähdäksesi muita valintoja, ja valitse sen mukaan. Jos toivottua valintaa ei tule näkyviin, poista koko sana ja piirrä se uudelleen tai syötä sana napauttamalla kutakin kirjainta erikseen.